Verzorging

Genieten in je bad

Wist je, dat als je een bad neemt, dat je je lichaam ook kan helpen herstellen?  Daarvoor gaan wij terug in de tijd...

Er zijn zoveel producten en merken op de markt, maar welke zijn nu de juiste voor jou?  

Badzout is algemeen geweten een super product, maar net zoals elke andere verzorgingsproducten zijn er miljoenen verschillende op de markt.  Wij gaan helemaal terug in de tijd om het juiste en het zuiverste aan te bieden.

Er bestaat een zout dat onze voorouders al gebruikte.  Maar helaas is dit niet meer gekend.  Dit zout heeft een zeer geconcentreerde bron van magnesium en een hoog vitamine gehalte C en E.  Het heeft ook een hoge oplosbaarheid en het is natuurlijk een veganistisch product.  

Het zout kan je dan je dan ook voor verschillende dingen gebruiken om je lichaam te verzorgen.

  • Een ontspannend bad
  • Verfrissend gezichtsmasker
  • Een ontspannend voetenbad
  • Exfoliant onder de douche
  • Gezichtsreiniging


En dan heb je nog keuze, badzout of badkaviaar...

Iedereen heeft zich die vraag al gesteld welk nu het beste is.  Wel, badkaviaar is gewoon het chique badzout.  Natuurlijk ook iets duurder in aankoop.  Maar even goed en ook veganistisch.


Lippenbalsem

Zoveel lippenbalsems, zoveel kleuren en geuren.  Maar welke te kiezen?   Wij maken het makkelijk voor je.  Elke lippenbalsem is met dezelfde natuurlijke producten en op dezelfde wijze gemaakt.  Maar als je lippenbalsem maakt met alleen natuurlijke ingrediënten dan ruikt en smaakt deze helemaal niet aangenaam.  Dus zijn we naar een natuurlijk ingrediënt op zoek gegaan om hieraan te kunnen toevoegen.  En na lang zoeken hebben we smaken gevonden die onze gezonde balsem wel aangenaam maakt en ook zijn werking behoud.    Bad- en douche olie

Badolie of douche olie bestaat uit heel natuurlijke ingrediënten.  Deze zijn heel bescheiden maar zo goed voor je huid.

Met olies moet je erg opletten.  Sommige geuren of ingrediënten kunnen zelfs gevaarlijk zijn.  Bijvoorbeeld munt, kan je lichaam laten onderkoelen als je dit in je bad doet.  Munt en eucalyptus is een gevaarlijke combinatie.  Maar toch bieden de winkels dit aan.

Als we naar een sauna gaan zitten deze producten meestal al in de baden klaar.  Maar hoe kunnen we nu dit gevoel ook thuis verkrijgen en met de juiste hoeveelheid?

Wij gingen terug naar vroeger.  Simpel en natuurlijk.  Dit is het beste en ook niet gevaarlijk.  De geuren die worden gebruikt zijn ook biologisch en hebben ook allemaal een functie.

Doe een zakje badzout en een flesje badolie in je bad en je zal het zelfde gevoel hebben als in een wellness.  Je huid zal even zacht aanvoelen en stralen na een je relaxerende bad in je eigen badkamer.


Pure kokosboter

Kokosboter is een natuurlijk en een prachtig product.  Vele mensen gebruiken het om te koken omdat het gezond is.  Maar onze kokosboter, is goed voor de huid.  

Boter voor je huid?  Ja, voor je huid.  Deze boter word gemaakt van het vruchtvlees van de jongste kokosnoten.  De reden hiervoor is omdat het vruchtvlees dan de meeste vitamine heeft en ook vasthoud.  Het heeft dan ook een lekker ruikende geur als je deze opstrijkt.  Heb je een droge huid of zonnebrand in de zomer dan kan je deze crème ervoor gebruiken.  Ook als handcrème is dit goed.

Veel heb je ook niet nodig van dit natuurlijke product.  Mensen met eczeem of psoriasis kunnen dit ook gebruiken.  Want het helpt goed tegen jeuk en ook om de droge plekken op je lichaam te voeden.

Al onze producten worden berekend op 1 bad of douche.  Zo ben je elke keer zeker dat je de juiste hoeveelheid gebruikt en dat je de juiste verhoudingen hebt.  Geen twijfels meer over hoeveel je mag of moet gebruiken.  Geen twijfels meer of je nu wel of niet goed bezig bent met je verzorgingsproducten.  Geen kans meer om te veel te verspillen aan producten.