Bijenproducten

De zuiverste honing is nog steeds de beste.  Ook bestaan er samenstellingen die een gezonde en helende werking hebben voor ons lichaan. Vind al onze soorten in onze webshop.

Honing met Eucalyptus

  • Deze natuurzuivere honing is zeer toepasselijk voor verkoudheden.  Toen we zelf bij de bron waren mochten we deze ook proeven.   En ik was nog nooit zo van mijn sokken geblazen.  Was op die moment zelf verkouden en na een kleine koffielepel van deze honing stonden mijn longen en neusgaten open.  Was echt verlicht na de eerste seconde.  Een aanrader voor groot en klein. Deze kan je ook in je thee doen als je graag je thee op een gezonde manier wil zoeten.

Honing met Kaneel

  • Kaneel is een kruid dat goed is voor je immuunsysteem.  Vele mensen maken deze samenstelling zelf maar dan weet men nooit of je de juiste hoeveelheid neemt.  Deze samenstelling is perfect afgewogen en is dan ook zeer gezond.  Ook kan je deze honing gebruiken in je bereidingen.  Zo zoet je je bereidingen op een gezonde manier.

Koninginnenbrij

  • Dit is de duurste honing ter wereld maar wel de meest gezondste en de meest zuiverste die er bestaat.  Men ziet steeds de koningin haar werkers bezig om het stuifmeel te halen waar de honing mee word gemaakt. Maar de koningin zelf maakt ook honing aan.  Enkel is dit zeer miniem, net daarom is deze honing ook zo duur.  Maar als je opzoek bent naar de gezondste honing, dan win je met deze  honing zeker de eerste prijs.